DAPAT Rm 50- Rm100 Setiap Link Template Canva Boleh Buat Duit Guna Handphone ! Business Serious Tau!
bebossathome blog Make Money πŸ’°

DAPAT Rm 50- Rm100 Setiap Link Template Canva Boleh Buat Duit Guna Handphone ! Business Serious Tau!

Reading Time: 2 minutes

DAPAT Rm 50- Rm100 Setiap Link Template Canva Boleh Buat Duit Guna Handphone ! Business Serious Tau!

πŸ“žTeamWengHonn TelegramπŸ‘‰https://t.me/joinchat/AGn-Qrr2yUBiM2E9
πŸ’²πŸ’²Jana RM59.75πŸ’²πŸ’²πŸ‘‰ https://bullmart.com/shop/product-detail/E-Success_Affiliate_Marketing_CEO_Buat_Duit_Denga_Affiliate_Marketing_Di_Malaysia_60b1f0c915668?referral=Teamwenghonn
πŸ’²πŸ’²SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUITπŸ’²πŸ’²
πŸ‘‰https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/
πŸ“š8 Ebook Buat Duit ( FREE download)
πŸ‘‰https://freeebookdownloadyt.gr8.com/
MYAFFILIATELEGA πŸ‘‰https://bit.ly/2W9FLXK
Join My Community
πŸ‘‰https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

Jana duit dengan website ataupun handphone

Weng saya boleh kerja keras tapi saya tak ada modal untuk mula bisness, macam mana?

Hi guys Weng anda nak jana duit dengan share template canva ? Jom tengok video ini.

Anda tidak perlu apa apa modal untuk buat duit dengan business ini , anda Cuma kerja keras untuk share link ke facebook page dan group sahaja. Janji u rajin , saya janji anda akan dapat jana duit.

Terdapat dua cara yang anda boleh buat duit dengan bisness ini.

Cara pertama yang paling senang adalah share template dan dapat duit dengan setiap sales yang anda bawa.

Kedua anda boleh create template logo di canva dan jual ke platform seperti fiverr.

Yang pertama ini adalah paling senang dan sesuai untuk pemula.

Dalam video ini saya akan terangkan kedua-dua cara ini.

  • Share template dan logo untuk jana duit.

Dalam website bullmart ini , type ini , E-Success Official Store ataupun tekan link yang saya bagi bawah comment box video ini.Anda jugak boleh guna app untuk buat duit dengan bullmart ini .

Jika anda belum register anda boleh register ia adalah percuma.

Next klik ke dalam kedai ini , dan type in template.

Anda dapat Nampak banyak template yang anda boleh share dan jana duit.

Cara untuk share memang senang sahaja.

For example , saya nak share template ini , so all I need to do is just klik kat share , dan post ke facebook , Instagram , whatsapp , telegram group.

Dan apabila ada orang beli , saya akan dapat RM1.83 tanpa anda keluar apa-apa modal tanpa anda simpan apa-apa stock share jer.

Jika anda nak jana commission yang lagi tinggi anda boleh pilih product yang lebih mahal seperti programme affiliate marketing ini.

Caranya adalah sama jer , just share link.

Cara yang kedua adalah anda boleh pergi ke canva and create your template ataupun logo dan jual ke platform seperti shopee dan jugak fiverr.

Untuk mula business ini , ia agak simple jika anda tahu guna canva .

Anda boleh list your services kat fiverr seperti semua seller ini di mana anda dapat jana 50usd , 60 usd dan apabila ada orang beli Β template dengan anda di fiverr , anda boleh pergi ke canva , and design the logo ataupun template.

Sila ambil perhatian , jika anda nak jual photo di canva , menurut canva Unless it’s a template created for use on Canva, you can’t use Pro content in templates of any nature, including templates for websites, social networking websites, documents, projects, or otherwise for distribution and/or sale to third parties.So , anda tidak boleh jual Pro content ini.

Pro content ada logo pro kat sini , so semua image , video yang ada pro ini anda tidak boleh jual.

Cara yang pertama adalah lebih senang , kerana anda tidak perlu buat apa-apa design, anda Cuma perlu share product link ini ke social media anda , facebook group yang berlainan ,dan apabila ada orang beli anda akan dapat commission .

Bagus kan?

Jumlah duit yang anda jana , dapat dilihat kat dalam bullmart ini. So all da best , and let be successful together.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *