JANA RM11K DENGAN PAYPAL - 3 Strategy Untuk Berjaya Buat Duit Online 2021
bebossathome blog Make Money 💰

JANA RM11K DENGAN PAYPAL – 3 Strategy Untuk Berjaya Buat Duit Online 2021

Reading Time: 2 minutes

Hi guys Weng sini , dalam video ini saya nak kongsi cara bagaimana saya jana RM11,255.87 lebih kurang sama dengan 2.7 usd dalam 3 bulan ini.

Jom tengok video ini.

Comment kat bawah apakah comment yang tentang usahawan yang anda nak tengok , dan saya akan create

Anda pasti expect saya akan kongsi apa-apa app ataupun website untuk jana duit kan.

But unfortunately bukan.

Kerana saya dah banyak kongsi banyak cara yang saya guna untuk buat duit.

Tapi masalahnya , anda ada take action ke tidak? Anda ada buat tak?

So dalam video ini saya nak kongsi strategy yang saya guna untuk buat Rm11,255 ini dalam 3 bulan .

Strategy #1

Pilih satu business yang anda minat dan go all in . banyak student tanya saya .Weng business apa yang boleh menjana duit?

Apa-apa business dalam dunia ini jugak boleh buat duit. Masalahnya , cukupkah fokus anda dalam process bina business tu tak? Ataupun Cuma tahi tahi ayam?

Jika anda nak buat youtube , buat la sampai ia Berjaya. Jika ia perlu 3 tahun , 5 tahun 10 tahun untuk Berjaya , maka buatla 3 tahun , 5 tahun ataupun 10 tahun.

Masalahnya orang sekarang tak ada patient , semua nak skim cepat kaya. That why banyak orang kena tipu , join ini , join itu , duit berpuluh ribu kena tipu kena burn.

Strategy pertama ini , stay fokus.

Strategy #2

Belajar

Jika anda tidak tahu macam mana nak berenang , tidak kira anda renang kat mana-mana swimming pool , anda tidak tahu renang jugak . Ini adalah kerana anda tidak tahu , anda tidak ada skills untuk renang .

Sama dengan online business. Jika anda tidak tahu ,join la courses untuk belajar. Bayar untuk belajar so that anda tahu skill cara untuk buaat duit.Join la telegram group saya .

Lagi banyak knowledge lagi banyak duit akan masuk .Knowledge kecil macam ikan bilis macam mana nak buat duit?

So keep learning.

 

Strategy #3

Millionaire mind set.

Jika anda nak mula business make sure target anda adalah jadi seorang millionaire.

Jana RM10 dan jana RM100 sama jugak, ia adalah susah jugak.

Buat RM 1000 , dan buat RM 10,000 susah jugak.

Jika anda nak mula business make sure anda ada millionaire mind set ini.

Mind set orang miskin , banyak alasan .

Mind set orang kata , tidak akan bagi alasan . Once they have set a goal , all in jer mereka ini akan pergi.

Please guy , tukar mindset anda ke millionaire mind set ini , dan anda akan Berjaya.

Alright , comment kat bawah apakah comment yang tentang usahawan yang anda nak tengok , dan saya akan create. See you all and take good care.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *