SHARE SHOPEE VOUCHER DAPAT RM0.02 ! AFFILIATE MARKETING BUAT DUIT RUMAH SECARA ONLINE TANPA MODAL
bebossathome blog Make Money đź’°

SHARE SHOPEE VOUCHER DAPAT RM0.02 ! AFFILIATE MARKETING BUAT DUIT RUMAH SECARA ONLINE TANPA MODAL

Reading Time: 2 minutes

REGISTER INVOLVE ASIA👉 https://invol.co/cl7dgn8

📞TeamWengHonn Telegram👉https://t.me/joinchat/AGn-Qrr2yUBiM2E9 (untuk yang serious nak buat duit SHAJA)

Baru! Hi guys Weng sini , jana Rm0.02 dengan setiap klik kat shopee/lazada jer!

Nak coupon shopee ,Lazada ,nike, tealive ?

Yang paling best bukan sahaja anda boleh dapat great deal ini , apabila anda promote coupon ini , setiap klik anda akan dibayar RM0.02!Best kan?

Peluang buat duit ini adalah daripada involve asia.

Anda boleh register involve asia ini secara percuma kat link bawah comment box video ini.

Lepas register login ke account anda.

First of all dalam involve asia ini , terdapat banyak company di Malaysia yang anda boleh pilih untuk promote.Jika anda adalah seorang affiliate marketer , anda boleh guna website ini untuk buat duit

Now , untuk dapatkan peluang buat duit ini , anda perlu pergi ke hot campaign dan click offers.

As you can see di sini , valid till 10 nov , so , untuk shopee memang kita tak sempat dah untuk promote.

Tetapi ada banyak lagi , seperti Lazada After Party Sale Valid from 12th to 15th Nov only .Kita ada decatholon, Zalora ,adidas dan banyak lagi .

Setiap kali apabila ada orang klik kat affiliate link dan setiap kali a user clicks on a ‘Buy Now’ button anda akan dapat commission.

 

So sekarang , macam mana anda nak promote affiliate link anda?

Untuk dapatkan affiliate link anda , all you need to do is , click kat promote dan copy. Then anda boleh mula promote link anda .

 

Anda boleh post kat facebook page anda , like Dapatkan RM15off Lazada voucher ini , last day dah!

Dapatkan 50% off dengan kasut adidas .

Copywriting anda mesti attractive enough untuk user take action .Attractive ini boleh dalam bentuk high discount seperti kasut adidas ini , ataupun limited time offer seperti Lazada ini , last day .

Sekarang memang season untuk Shopping , so memang senang untuk dapatkan klik untuk jana duit ini.

Jika anda nak jana RM100 sebulan dengan cara ini anda perlu at least dapat 166 klik sehari . Jika anda tidak ada social media yang active seperti fb , ig , anda boleh start share ke whatsapp dan telegram group.

Tetapi untuk buat duit long term I highly suggest build facebook dan ig profile anda , kerana jika anda ada social media yang active , banyak peluang buat duit yang anda boleh join.

Jika anda nak belajar cara buat duit , marketing , join la group #teamwenghonn telegram ini kat link bawah.Ingat group ini adalah untuk mereka yang serious untuk buat duit sahaja.

Ok , thanks is it for today video . See ya,

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *