CARA BUAT DUIT DI TIKTOK 2021 SESUAI UNTUK PEMULA TANPA MODAL BUAT DUIT DENGAN TIKTOK
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT DUIT DI TIKTOK 2021 SESUAI UNTUK PEMULA TANPA MODAL BUAT DUIT DENGAN TIKTOK

Reading Time: 2 minutes

💰JANA RM1000 DENGAN CLICKBANK💰 👉https://bit.ly/30jTIEK

SUPPORT My WORKS: 👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

📞Join TeamWengHonn Telegram👉https://t.me/joinchat/AGn-Qrr2yUBiM2E9 (untuk yang serious nak buat duit SHAJA)

💲💲SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUIT💲💲 👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/

📚8 Ebook Buat Duit ( FREE download) 👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

Buat duit dengan clickbank programme.

Hi guys Weng sini nak jana duit seperti tik toker ini ? just by uploading video ?Jom belajar.

Yo whatsup guys , Weng sini , dalam video ini ,saya akan kongsi cara bagaimana anda boleh buat duit dengan tiktok .

Lagi 20 hari dah nak masuk tahun yang baru . Berapa duit anda dah jana dengan bisness anda ? berapa followers anda dah kumpul kat youtube channel anda ? berapa goal tahun 2021 anda dah capai on this last 20 days of 2021 ?

Jika anda belum lagi jana apa-apa duit dengan business anda, ataupun belum capai apa -apa goal anda ada 2 pilihan :

Anda boleh complaint ataupun take action and make it happen.

For me , I will take action and work hard . The choice is yours.

Welcome back.

Untuk mula business tiktok ini , terdapat 3 steps.

Step 1: pilih porducts or service yang anda nak promote.

Pergi ke clickbank . on this marketplace , type in dog training.

Pilih programme yang terdapat gravity above 60 .

So this is a good one.

Ini Cuma untuk contoh products sahaja ya. Anda boleh pilih mana-mana products , niche , category yang anda nak , yang anda minat .

Anda boleh pilih affiliate marketing , boleh pilih email marketing , apa-apa jer. Ok

Once you dah pilih click on promote , dan click kat create hoplink.

Copy link ini dan paste kat  note pad terlebih dahulu. Simpan dulu

Step kedua : kita perlu video kat?

Kita boleh dapatkan video ini kat website seperti pixabay , pexels ataupun youtube.

Jika anda nak guna video kat youtube , all you need to do is , type in dog training .

And make sure anda select creative common . ok . ini lah video yang anda boleh guna.

Get this video and move to next step.

Step ketiga :  Upload video anda ke tiktok.

Lepas upload : Last step ini adalah letak link yang anda simpan tadi kat bio sini.

Ok , so setiap kali apabila ada orang klik kat link ini dan beli product ini anda akan dapat jana usd 31.45 !

Memang chun giler!

Try this method and let me know how it works.see ya.

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *