JANA $50 MAIN GAMES ! 3 WEBSITE BUAT DUIT MAIN GAME DENGAN HANDPHONE ATAUPUN LAPTOP
$1000 CHALLENGE bebossathome blog

Buat Duit Main Game 3 WEBSITE BUAT DUIT MAIN GAME DENGAN HANDPHONE ATAUPUN LAPTOP

Reading Time: 2 minutes

 

Type in play game  , freelancer ini sedang jana $5 – $25 , i will play game for you.

Hi guys Weng sini , anda nak jana duit dengan main game ? jom tengok video ini.

Jika anda suka main game , dengan app ataupun laptop , anda actually boleh buat duit dengan main game .Saya jugak akan kongsi 3 website dimana and boleh buat duit dengan main game .

Dan website yang ke#3 ini memang terbaik , ramai kita tahu website ini tetapi kita tidak tahu , kitab oleh buat duit main!

Join telegram group saya millionaire legend untuk belajar cara buat duit online .Link ada kat bawah video comment box video ini.

Lets look at an example , freelancer ini, I will qa test and review your website, android and ios app or game

Nampak review 200++ review.and 9 orders in queue , ini bermaksud freelancer ini ada 9 order yang sedang tunggu dia untuk test game itu .

Freelancer ini offer 3 pacakge , basic is $10 , Standard $30 dan premium adalah $50.

Website #1 fiverr.

Fiverr ini adalah website freelancer yang sangat popular .All you need to do is sign up for a free account .

I have make a video on bagaimana anda boleh list your services on fiverr dan jugak bagaimana promote your services in fiverr . click on the link above to learn how to do it.

Website #2 upwork

Upwork ini is similar with fiverr.Ia jugak adalah freelancer website yang popular di market. Perbezaan yang paling besar antara fiverr dan upwork adalah gaji yang dibagi oleh customer.

For example , freelancer ini is charging $15/hr . tapi fiverr is charging so much lesser .customer yang anda dapat di upwork adalah lebih quality dan boleh bayar gaji lebih besar.

Registeration untuk upwork ini adalah free jugak , tetapi , upwork ni perlu ada qualification seperti diploma , conventional education .

So jika anda nak suka main game , suka test app game ataupun laptop , you can go for this .

Website yang seterusnya , memang chun giler , yang kita semua pun tahu , tetapi kita tidak tahu ,kita boleh jana duit dengan website ini.

Website #3 adalah shopee

What?!! Shopee pun boleh jana duit ?yes . MLBB BOOSTING SERVICE/JOKI MOBILE LEGEND38.3k Sold !!!

Adakah anda mempunyai masalah2 tersebut? ⚠️xleh naik rank sebab solo? ⚠️xde masa nak main sebab busy kerja? ⚠️xde party nak rank? Jangan risau sebab masalah2 tersebut boleh diselesaikan secara mudah.🔥 aku membekalkan servis joki di mana aku akan bermain id/account bos sampai rank yang bos inginkan.

 

Jika anda suka main game anda boleh gun acara yang dikongsi dalam video ini untuk jana duit main game sahaja.

 

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *