Hi guys Weng sini , anda nak jana duit tanpa modal , nak jana duit dengan share link sahaja? Jom tengok video ini .
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰

COPY DAN PASTE JANA RM 99 SETIAP HARI TANPA MODAL DENGAN HANDPHONE/LAPTOP DUDUK RUMAH l WENG

Reading Time: 2 minutes

⬇REGISTER BULLMART 100% PERCUMA⬇ https://bullmart.com/buyer/signup?referral=Teamwenghonn

📱JOIN TELEGRAM MILLIONAIRE LEGEND (BELAJAR CARA BUAT DUIT)📱 👉https://t.me/millionaireweng

📚8 Ebook Buat Duit ( FREE download) 👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

FOLLOW FACEBOOK PAGE 👉https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

💰JANA RM1000 DENGAN CLICKBANK💰 👉https://bit.ly/30jTIEK

SUPPORT My WORKS: 👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

💲💲SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUIT💲💲 👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/

Step pertama klik di share now .

Pergi ke facebook anda.

Paste it here and .

Duit masuk 99.75 masuk setiap kali apabila ada orang beli dengan link anda.

Jom tengok cara buat duit ini.

Bagi mereka yang nak belajar dengan saya , anda boleh join group telegram saya , millionaire legend , link ada kat bawah comment box video ini.

Hi guys Weng sini , anda nak jana duit tanpa modal , nak jana duit dengan share link sahaja? Jom tengok video ini .

Website yang kita nak guna adalah Bullmart . bagi mereka yang nak buat duit dengan tanpa modal ,mulalah dengan website bullmart ini .Make sure anda pilih product yang ada referral bonus.

Referral bonus ini adalah duit yang anda dapat jana dengan setiap sales.

Cara withdraw duit , macam mana duit masuk bank semua tu saya akan terangkan nanti dalam video ini so sabar ya.

So , cara buat duit yang saya nak kongsi dalam Bullmart ini adalah dengan product Tronsmart .

Jika anda adalah kaki gajet , pasti anda kenal brand tronsmart ini.

Banyak youtuber dah ada buat review tentang brand ini.

Untuk mula business ini , anda perlu register bullmart account . ia adalah 100% percuma , tak yah bayar apa-apa.Registeration link ada kat bawah komen box video ini.

Selepas habis register , log in to Bullmart dan kat search box sini look for tronsmart.

Anda boleh pilih mana-mana product yang anda nak promote.

For example saya nak share product Tronsmart Force Pro Bluetooth .

Anda jugak boleh guna handphone untuk mula online business ini.

Untuk share product ini ke mana-mana social media anda , ia adalah sangat simple jer.

All you need to do is just klik kat share now , dan link affiliate anda akan automatically copied , so all need to do know is paste it on your social media.

Dan setiap kali apabila ada orang beli , anda akan dapat komisen sebanyak Rm99.75

Now , apakah cara promosi yang paling baik untuk mula business ini ?

Terdapat banyak cara yang anda boleh guna untuk promote business ini ,

#1 Dengan video.

Anda boleh  buat product review dan upload ke facebook page anda ataupun kat youtube channel anda.

Anda boleh contact tronsmart untuk sponsor satu speaker kepada anda untuk buat review jika subscribers anda adalah tinggi.

Bagi mereka yang suka gajet anda boleh baca spec speker ini and write review about it , then post it out on facebook group yang berkaitan.

Walaupun cara buat duit ini adalah tanpa modal , tetapi ia bukan bermaksud tanpa berusaha.

Banyak member complain tak ada result selepas try beberapa hari .

Kalau begitu senang , dunia ini penuh dengan orang kaya dah .

Apa-apa business  jika anda nak Berjaya jugak anda perlu kerja keras , baru ada result.

Cara withdraw duit adalah sangat simple , go to bullmart app. Pergi ke discover dan earning.

Klik kat withdraw. Add bank kat sini dan submit dan duit akan automatically masuk ke bank akaun anda damlam masa 72 hours.

Ok , bagi mereka yang nak mula online business tanpa modal , boleh try online business ini.

Ok my name is Weng honn , thanks you for watching

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *