Cara Mula Youtube Channel Tanpa Tunjuk Muka - Youtube Pemula Malaysia
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰 Youtube Marketing

Cara Mula Youtube Channel Tanpa Tunjuk Muka – Youtube Pemula Malaysia

Reading Time: 2 minutes

Youtube channel ni jana 11.2k anda jugak boleh mula youtube channel seperti ini dengan copy and paste.

👉CUMA RM5.99 utk belajar RAHSIA DAPAT 1M VIEWS kat YT

https://bit.ly/3IXAHJz

👉TUBEBUDDY FREE DOWNLOAD

https://www.tubebuddy.com/startupcoursehero

📱JOIN TELEGRAM MILLIONAIRE LEGEND (BELAJAR CARA BUAT DUIT)📱

👉https://t.me/millionaireweng

Jom kita belajar.Bagi anda yang nak belajar how to make money , join my telegram group millionaire legend , I have put the link below this comment box.

Cara Youtube channel yang buat duit saya nak kongsi dalam video ini adalah baca buku.

Yes baca buku pun boleh bina youtube channel yang buat duit!

For example , Readers Books Club  , productivity game , One Percent Better , Readers Books Club , semua channel ni beratus ribu subscribers.

Ok , sekarang bagaimana anda nak mula youtube channel yang jana duit ini?

Terdapat 3 steps yang anda perlu buat untuk mula business youtube ini.

  • cari buku yang orang nak tengok kat youtube
  • dapatkan rumusan buku untuk buat video ini.
  • Last record voice dan upload

Bagaimana kita nak tahu apakah buku yang orang sedang cari kat youtube ?

Anda boleh guna tool yang percuma ini tubebuddy untuk dapatkan informasi ini . Jangan buang masa buat video yang tidak ada orang cari , yang tidak ada orang tengok ok. Guna tubebuddy ini untuk cari apakah buku yang orang sedang cari kat youtube.

Anda boleh install tubebuddy ini kat link bawah comment box video ini.Tubebuddy ini terdapat beberapa package , yang paling tinggi level ini ,anda boleh dapat banyak informasi .Legend ini adalah package yang saya guna kerana saya betul betul commited nak buat duit dengan youtube .

Selepas install you will get to see this options kat sini untuk tubebuddy.

Klik kat keyword explorer.type in book summary .then tubebuddy ini akan tunjuk kepada kita what is the book summary yang mereka nak tengok dalam youtube . Anda mungkin tak dapat Nampak semua data ini kat tubebuddy , depends on your tubebuddy package yang anda beli.

So as you can see di sini , summary in atomic habits , rich dad poor dad , subtle are of not giving a f

So semua ini adalah rumusuan buku yang orang sedang cari di youtube.

Next kat mana kita nak dapatkan rumusan buku ini ?

2 cara yang anda boleh dapatkan rumusan buku ini, first beli buku ni dan baca.

Ataupun , just google la.

For example , summary of rich dad poor dad .

Then what you need to do is just , copy article ini dan tukar sikit structure summary ini.jangan copy buta buta.

Ok .

Next , recording .

Untuk bantu anda save cost , just guna handphone jer.

Lepas record , next , guna software filmora , ataupun mana-man video editing software yang anda suka.

Put the voice in , edit sikit. Tambah video masuk.

And you are done!

Banyak subscirbers tanya weng macam mana nak naikkan views dan subscribers dalam channel saya ?

Memang banyak tricks dan hack yang anda boleh guna untuk tingkatkan views dan subscirbers.

Anda boleh dapatkan kesemua knowledge ini dengan Cuma RM5.99 . Join programme youtube ninja ini kat link bawah komen box video ini. See ya

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *