BUAT DUIT RM250 Sehari Dengan BigPay SHARE VIDEO JER !
bebossathome blog Make Money 💰

BUAT DUIT RM250 Sehari Dengan BigPay SHARE VIDEO JER !

Reading Time: 2 minutes

Copy video link ini , past ke facebook anda , letak referral code anda. Bomb RM25 masuk account anda setiap kali ada orang register.

👉DOWNLOAD BIGPAY (REFERRAL CODE: NCC7TA2W4 )
STEP BY STEP CARA BUAT DUIT DENGAN BIGPAY
STEP 1: INSTALL BIGPAY
STEP 2: MASUK REFERRAL CODE: NCC7TA2W4
STEP 3: APPLY BIGPAY CARD
STEP 4: SHARE VIDEO BAWAH DAN LETAK REFFERAL CODE ANDA
https://youtu.be/S9M8nFOCdOY
📱JOIN TELEGRAM MILLIONAIRE LEGEND (BELAJAR CARA BUAT DUIT)📱
👉https://t.me/millionaireweng
👉DOWNLOAD BIGPAY (REFERRAL CODE: NCC7TA2W4)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpaay.bigpay
📚8 Ebook Buat Duit ( FREE download)
👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/
FOLLOW FACEBOOK PAGE
👉https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Yo whatsup guys , Weng Honn sini , anda nak buat duit dengan handphone anda ? Jom tengok video ini.

For those that want to learn how to make money online with me , you can join my telegram group , millionaire legend . The group link I already put inside the comment box under this video.

Applikasi handphone yang saya nak kongsi dalam video ini adalah applikasi bigpay.

I get to know know bigpay apabila saya guna airasia ride .

Big pay now is giving out Rm25 setiap orang yang anda refer kepada mereka.

Mereka tidak perlu beli apa-apa, just install app bigpay dan dapatkan card bigpay ini.

Process untuk dapatkan duit RM25 referral ini adalah , first step install app bigpay ini terlebih dahulu.

Pergi ke google store untuk phone android dan install applikasi big pay ini.

Lepas install , klik kat open , dan pilih Malaysia if you are from Malaysia or Singapore or other. Depends which country u from.

Put in your mobile number.send a code.

Ok , I wont be able to show you everything , kerana saya dah install app ini , dan mula buat duit dah.

You should be able to see seperti ini , dimana anda perlu letak referral code anda.

From here ,anda boleh letak refferal code yang dibagi oleh kawan anda yang telah ada big pay supaya , anda boleh dapat RM25 dan dia jugak akan dapat Rm25.

Jika anda tidak ada kawan yang ada big pay , anda boleh guna refferal code saya  NCC7T7A2W4 refer code ini saya dah letak kat bawah comment box video ini.

Next , what is much more important adalah bagaimana anda share cara buat duit ini kepada kawan anda ?

Terdapat beberapa cara yang anda boleh buat ,

First adalah yang paling senang , anda share video ini ke whatsapp group anda , youtube channel anda , tiktok anda , facebook anda  , telegram group anda .

And , letak refferal code anda seperti ini . Inilah yang paling senang .

Ataupun , jika anda rajin, anda boleh create a video like this and start sharing .

So , jika anda nak cepat , anda boleh share video ini , ke beratus -ratus facebook group dalam sehari .

Cara buat duit ini adalah sangat senang , all you need to do adalah rajin share , hari hari share .

Saya tidak tahu bila offer ini akan tamat , so rajin share sekarang , dan dapat sebanyak duit yang boleh.

My name is Weng Honn thanks for watching this video , dan jangan lupa subscribe ke youtube channel Weng ini ya.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *