bebossathome blog Make Money 💰

Dibayar $100 Tengok Youtube Video| Buat Duit Percuma Paypal 2022 #wenghonn

Reading Time: 2 minutes

🏡Cari Online Part-time Job by Weng Honn https://t.me/jobkatweng

MAKE MONEY WITH ME : 👉https://linktr.ee/coachwenghonn

Alright , anda kerap tengok youtube video kan ?

Sekarang anda boleh jana duit dengan tengok youtube video , nak tak ?

Jom tengok cara bagaimana anda boleh jana duit dengan tengok youtube video.

Bagi mereka yang nak belajar cara buat duit Bersama saya , anda boleh join telegram group saya , millionaire legend , link ada kat bawah komen box video ini.

Jom kita mula.

Subscribe dan tekan bell boleh jana duit

Watch youtube video boleh jana duit .

Promote youtube video boleh jana duit juga.

Nak tahu apakah website yang bagi peluang jana duit ini ?

Jom tengok video ini.

Before we start make sure anda dah , subscribe dan tekan loceng youtube channel weng honn ini.

Website yang yang bagi peluang jana duit ini adalah picoworkers.

Small gigs .big result.

Website picoworkers ini lain dengan freelancer website yang saya kongsi sebelum ini .

Picoworkers ini adalah website freelancer untuk kerja yang ringan seperti ,take a survey , tulis review yes tulis review pun dapat jana duit dengan website ini, test app , tulis article dan sebagainya.

Dan dalam video ini , saya nak kongsi peluang buat duit dengan tengok youtube video dengan picoworkers ini.

Sebelum kita mula , anda perlu register account anda terlebih dahulu .

Just klick on sign up and fill up all your details.

Selepas sign up , pergi ke email anda dan click on link ini.

Di picoworkers ini terdapat beribu jobs yang anda boleh apply .

For example survey . just type in survey . terdapat banyak survey yang anda boleh buat untuk jana duit.

International ini bermaksud semua negara pun boleh buat kerja ini.company ini bagi100 survey yang kitab oleh buat , dan setiap survey adalah 0.2 usd .

Klik masuk .

Ini adalah instruction yang anda perlu ikut.

When u done anda perlu sent link , as a proof yang anda sudah finish off survey tu.

What about youtube ?

Pergi ke find jobs.Type in youtube di sini.

For example , youtube watch ini.

CN adalah Canada , In adalah india ,dan MY is Malaysia.

  1. Go to youtube and search Sajan Anwar vlogs
  2. Click this channel https://pasteboard.co/eklEc0FWGFAf.png and watch the video
  3. Please on the captions on youtube video and you get 3 codes on first 3 minutes

ini adalah instruction yang anda perlu ikut.

Dan lepas tengok video ini , all you need to do is just submit your proof after watching the video.

Kecuali tengok video , terdapat banyak lagi job yang anda boleh dapat di sini seperti tulis review dan article jugak .

However , pada pendapat Weng , memang kita boleh jana duit dengan buat task yang kecil kecil ini dengan senang .

Tetapi jika kita nak betul betul jana duit , I will suggest lagi baik kita start a business seperti Shopee , youtube channel , jual benda online or a proper freelancer job kat website seperti fiverr ataupun upwork , kerana gaji lebih tinggi .

Well , the choose is yours.

My name is Weng Honn , thanks you for watching.

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *