CARA BUAT DUIT PAYPAL SETIAP BULAN 2022 DENGAN CARA INI #WENGHONN
bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT DUIT PAYPAL SETIAP BULAN 2022 DENGAN CARA INI #WENGHONN

Reading Time: 3 minutes

Hi guys Weng Honn sini  , anda nak jana extra duit di paypal setiap bulan ? Jom tengok video ini.

Bagi mereka yang nak jana duit online anda boleh join telegram group jobkatweng dimana saya akan kongsi peluang online business yang anda boleh mula jana duit. Link ada kat bawah video ini.

Dalam video ini saya akan kongsi cara-cara yang saya guna untuk jana duit paypal ini setiap bulan.

Jika anda jugak nak jana duit ini setiap bulan , make sure anda ikut kesemua steps yang saya kongsi dalam video ini .

Jika anda skip mana mana steps memang anda tidak akan dapat apa-apa result.

Antara satu product yang saya guna untuk jana duit dengan paypal adalah dengan tube buddy.

Seperti yang anda dapat tengok di sini , setiap bulan tube buddy akan bayar saya .

Berapa anda boleh dapat ,as a SUPER Affiliate anda boleh dapat 50% Commission . for example , $19.60 anda akan dapat usd 9.80 setiap bulan iaitu lebih kurang Rm50 dengan satu akaun.

50 akaun dah RM 2500 sebulan .

Dan duit ini anda akan dapat setiap bulan as long as member ini bayar setiap bulan anda akan dapat duit ini setiap bulan.

Tubebuddy ini adalah software bagi youtuber untuk check data di youtube.

Selepas download , anda akan dapat Nampak kesemua data ini di youtube channel anda .

Seperti apakah topic yang orang sedang cari di youtube, apakah tags yang youtube video , trends ,semua data ini kita dapat Nampak dengan tubebuddy. Data ini adalah sangat penting untuk youtuber untuk create contents supaya ia dapat lebih banyak views dan subscribers.

Terdapat beberapa Langkah yang anda perlu buat untuk jana duit dengan tubebuddy ini.

Langkah pertama , download tubebuddy ini ,link ada kat bawah comment box video ini.

Lepas anda download , subscribe package yang paling murah tubebuddy ini.Ia Cuma $2 per month sahaja.

Langkah kedua , Lepas anda subscribe , sekarang kita perlu promote tubebuddy ini .

Marketing strategy pertama .

Pergi ke quorra .

Quorra ini adalah forum yang sangat popular di dunia.

Cari topic yang berkaitan dengan “how to get more views and subscribers in youtube “ .

For example soalan ini How do I increase views on youtube? .

Terdapat 1.2k orang follow soalan ini. Saya jugak dah jawab soalan ini .

So , what you can do over here is that jawab soalan seperti ini , dan letak tubebuddy affiliate anda kat jawapan sini.

Untuk dapatkan tubebuddy affiliate link anda , go back to your tubebuddy dan copy and paste link ini ke quorra anda.

Jika anda tidak tahu macam mana nak jawab , simple jer , pergi ke goal paste soalan ini ke google .pick the top answer ,

Copy article ini dan pergi article spinner paste ke sini .

Spin it , and website ini akan restructure article ini , so that you can copy dan paste ke quorra.

Make sure anda letak link affiliate anda kat sini , when people klik on it , you will get the commission.

Next , anda jugak boleh jana duit dengan tubebuddy ini di website seperti fiverr.

Seperti yang saya kata tadi , tubebuddy ini adalah untuk dapatkan data di youtube  .

Oleh itu , kitab oleh offer service kita seperti freelancer ini yang charge 100 usd .

Apa yang kita perlu buat adalah kongsi semua data yang terdapat di tubebuddy ini dengan clients kita .

Pada pendapat saya , cara pertama adalah paling simple untuk mula .

Strategy yang anda perlu ada adalah , make sure be consistent in posting on quorra , saya suggest 3-5 article setiap hari for the next 30 days .

Try this method and let me know how is the result. My name is Weng Honn , tq for watching.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *