DAPAT $100 DENGAN 2 LANGKAH INI CONVERT WORDS TO PDF | BUAT DUIT ONLINE #WENGHONN
bebossathome blog Make Money 💰

DAPAT $100 DENGAN 2 LANGKAH INI CONVERT WORDS TO PDF | BUAT DUIT ONLINE #WENGHONN

Reading Time: 2 minutes

DAPAT $100 DENGAN 2 LANGKAH INI CONVERT WORDS TO PDF | BUAT DUIT ONLINE #WENGHONN

Freelancer ini format pdf to words dapat $100 ,$120 dan $100 .

Berminat untuk jana duit dengan cara ini , jom tengok video ini.

Join my telegram group jobkatweng untuk dapatkan lagi banyak cara buat duit online .

Link ada kat bawah komen box video ini.

I will format your word doc to PDF format

Freelancer ini dah complete banyak job converting word to pdf . So kerja ini memang legit , dan dah ada banyak freelancer dah jana duit dengan cara ini.

Freelancer ini offer 3 packages , $10 untuk basic , $50 untuk standard dan $100 untuk premium .

Fiverr ini adalah website freelancer yang sangat popular di market , dan ia adalah website yang legit .

Dan saya jugak dah jana duit dengan fiverr ini , seperti yang anda dapat lihat dalam akaun fiverr saya.

Saya guna 3 Cara untuk  promote service fiverr ini untuk dapatkan lagi banyak customer.

Cara #1 Softmarketing

Hardselling memang tak guna dah. Jangan simple share dan spam kat group. Guna cara Weng ini.

Saya share services saya kat facebook group yang berkaitan dengan kerja saya. For example , services yang saya provide adalah buat shopee research , so saya rajin jawab soalan kat group seperti kakikakishopee ini , dan offer services saya kat group ini.

So bagi anda yang nak promote word doc to pdf format ini , anda boleh cari facebook group yang berkaitan dengan kerja ini dan rajin jawab soalan kat group itu .

Cara #2 Ini memang cara yang chun untuk dapatkan lebih bayak customer iaitu dengan Build your own community

Antara Cara yang saya guna untuk bina community adalah dengan email marketing . Email marketing ini Nampaknya sangat susah actually ia bukan sangat susah jer.

Ini adlalah email marketing yang saya guna dalam list ini terdapat 4000 lebih orang . Setiap kali saya sent email , sales akan masuk .

Jika anda nak belajar cara set up email marketing ini , anda tidak perlu join courses yang harganya beribu ringgit , sekarang Cuma Rm9.90 anda dah boleh mula belajar email marketing ini dengan saya.

Mengapa begitu murah ? Seperti biasa Weng Cuma nak bantu anda. Ok . link untuk join email marketing ini ada kat bawah video ini.

Last ,

Cara #3 Buat video youtube.

Buat video yang berkaitan dengan service anda . Saya dah buat banyak video yang berkaitan dengan services saya di youtube saya. Jika anda betul betul nak buat duit , buat video kat youtube or any social media is a must .

 So ,jika anda jugak nak buat duit dengan cara ini , anda boleh guna 3 cara yang guna untuk dapatkan lagi banyak customer dan sales.

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *