5 Cara buat duit online tanpa modal Malaysia terkini 2022. Nak tahu apakah cara buat duit online yang tanpa modal di Malaysia? Jom tengok video ini.
bebossathome blog Make Money 💰

5 Cara Buat Duit Online Tanpa Modal Malaysia 2022 #wenghonn

Reading Time: 2 minutes

5 Cara buat duit online tanpa modal Malaysia

5 Cara buat duit online tanpa modal Malaysia terkini 2022. Nak tahu apakah cara buat duit online yang tanpa modal di Malaysia? Jom tengok video ini.

💲Bigpay reference: 👉NCC7TA2W4

💲Belajar Fiverr 👉https://fvrr.co/3qR6RiU

💲Download Tubebuddy: 👉https://www.tubebuddy.com/startupcoursehero

💲Youtube Ninja Rm5.90: 👉https://bit.ly/3IXAHJz B

ullmart Rm58 commission : 👉https://bullmart.com/shop/product-detail/E-Success_Affiliate_Marketing_CEO_Buat_Duit_Denga_Affiliate_Marketing_Di_Malaysia_60b1f0c915668

Dalam video ini saya akan kongsi 5 cara buat duit secara online tanpa modal di Malaysia.

Ada phone ? jom buat duit dengan handphone yang anda ada.

Jom belajar .

Cara buat duit pertama ,

Bigpay , saya dah withdraw RM400 dari bigpay , so cara jana duit dengan bigpay ini memang legit . Ikut arahan seterusnya untuk jana duit dengan big pay.

Next , Help uploading shopee products.

Yes , upload products kat shopee pun boleh jana duit !

Di website fiverr ini , terdapat freelancer yang boleh tolong sellers upload Shopee products dan change $10 , $50 usd untuk job ini.

Fiverr ini merupakan website yang sangat popular untuk freelancer jual services mereka .

Untuk join fiverr , all you need to do is to register yourself a free account dan create gig anda and promote your services to multiple social media.

Anda boleh belajar cara buat duit dengan fiverr dengan link bawah video ini.

Ketiga,

Shopee affiliate marketing.Semalam saya baru receive commission sebanyak Rm580 daripada shopee affiliate marketing.Dengan shopee affiliate marketing ini , kita tidak perlu simpan stock , tidak perlu apa apa modal untuk mula jana duit online di Malaysia.

All you need to do is register an shopee affiliate marketing account .

Keempat Bullmart.

Saya dah Berjaya jana Rm400++ dengan bullmart ini. Bullmart ini adalah lebih kurang sama dengan Shopee affiliate , tetapi commission yang dibagi oleh Bullmart ini adalah bergantung kepada sellers di bullmart. Sebagai contoh , product saya ini affiliate marketing CEO saya bagi commission yang cukup tinggi iaitu RM58 untuk setiap sales . Imagine 10 sales sehari dah RM580 sehari sebulan dah berpuluh ribu. Link ke product tinggi commission ini adalah bawah comment box video ini.

Kelima Youtube .

Memang Youtube merupakan cara buat duit yang banyak orang tahu , tetapi bukan semua orang Berjaya .

Anda boleh ikut 3 steps simple dalam video ini untuk membantu anda mula jana duit dengan youtube channel anda.

#1 download tubebuddy kat link bawah video ini. Dan upgrade tubebuddy anda ke package yang paling murah ini .

Selepas download ,kat atas sini , klik on keywords explorer untuk cari topic yang boleh dapat views .

Anda make sure ini adalah good and above.

#2 step kedua tags

Pergi ke youtube video yang similar to yours , yang ada views tinggi . klik masuk and you should be able to see tags ini. Copy tags ini dan letak ke ruang tags video ini. Ini adalah antara satu srrategik untuk dapatkan viewers untuk video hot ini untuk tengok video anda jugak.

 

#3 Lepas create your youtube video , make sure anda share video ini kesemua social media anda , facebook , Instagram , tiktok mana-mana jer , untuk drive more traffic ke youtube video anda.

Jika anda nak belajar in depth cara bina youtube channel yang Berjaya , anda boleh belajar dengan youtube ninja ini dengan Cuma

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *