4 Cara Buat Duit Dari Tiktok TANPA MODAL 2022
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰

4 Cara Buat Duit Dari Tiktok TANPA MODAL 2022

Reading Time: 2 minutes

Hi guys Weng sini , nak tahu cara buat duit dengan tiktok tanpa modal ?

MAKE MONEY WITH ME : 👉https://linktr.ee/coachwenghonn

Jom tengok video ini.

Dalam video ini saya akan kongsi 4 cara yang anda boleh guna untuk jana duit tanpa modal.

Even anda adalah pemula , anda juga boleh mula buat duit dengan tiktok baru anda.

Yang last tu , memang cara yang banyak tiktoker guna untuk buat duit beribu-ribu setiap bulan.

Make sure you watch till the end.

Top 4 :

Cara paling straight forward untuk jana duit dengan tiktok anda adalah dengan menggunakan live tiktok.

However ,

Untuk mula live kat tiktok you may need ,

1,000 followers

In order to go live on TikTok, users must be at least 16 years old in order to enable the feature. TikTok also has limited the accounts that can go live to only users with over 1,000 followers.

So dalam live ini , anda dapat jana duit apabila followers anda bagi hadiah kepada anda .jadi jika channel anda sudah ada 1000 followers anda boleh mula jana duit dengan live.

Top 3

Live jugak , tetapi jual product anda

Jika anda ada buat business jual product , anda jugak boleh jual product dengan tiktok live .

Banyak tiktoker guna tiktok live ini untuk jual barang .However , challenge untuk tiktok live ini adalah , link dalam comment box tak boleh klik , so jika anda nak letak product link untuk viewers clicks, you can put under bio link .

Top 2

Sponsor and review video

Apabila tiktok anda dah dapat followers yang tinggi , company akan approach anda untuk buat product reviews .It depends berapa banyak followers yang anda ada kat tiktok anda , lagi banyak followers lagi tinggi harga sponsorship anda.

So , make sure you build your tiktok terlebih dahulu.

Top1

Affiliate marketing .Banyak tiktoker dah gun acara ini untuk buat duit.

Sebagai contoh semua tiktok channel ini , jana duit dengan menggunakan affiliate marketing.

Jika anda tidak ada product untuk jual , anda boleh guna cara ini untuk buat duit.

Affiliate marketing ini dah lama di market . Ia bukan benda yang baru dah .

Terdapat banyak pilihan untuk affiliate marketing.

For example , shopee affiliate , clickbank , involve asia , bullmart semua ini memang top affiliate marketing di Malaysia.

What you can do is , for example anda adalah shopee affiliate marketer untuk laptop, anda boleh create a link yang follower boleh klik untuk visit products anda.

However , clickable link ini Cuma akan buka kepada mereka yang ada at least 1000 followers.

So jika anda nak mula buat duit dengan tiktkok tanpa modal , anda boleh guna mana-man 4 cara buat duit ini.

My name is Weng Honn , harap video ini dapat bantu anda.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *