3 APPLIKASI BUAT RM 600 ,RM400 PHONE ANDROID TANPA MODAL l CARA BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE TERBAHARU
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰

3 Applikasi Buat Duit Malaysia 2022 Tanpa Modal

Reading Time: 2 minutes

3 Applikasi Buat Duit Malaysia 2022 Tanpa Modal

💲BIGPAY REFFERAL CODE:

👉NCC7TA2W4

FREE BULLMART REGISTER:

👉https://bit.ly/3FlWTeJ

MAKE MONEY WITH ME : 👉https://linktr.ee/coachwenghonn

Anda ada handphone kan ? Jom tengok bagaimana anda boleh guna handphone anda untuk jana duit setiap hari.

Dalam video ini saya akan kongsi 3 applikasi handphone dimana anda boleh mula jana duit hari ini.

Dan applikasi yang last tu memang chun giler , saya dah cash out 600 lebih dah dari apps tu .

Jom kita mula.

Top 3 apps Snooper .

Snooper ini merupakan applikasi yang dapat jana duit dengan buat mission seperti surverys dan mystery Shopper .

Apps Snooper ini released on 1 Nov 2021 , company ini adalah dari Australia .

Banyak company yang besar seperti unileaver , Png ,caltex jugak merupakan clients mereka .

Anda boleh download apps ini di google store untuk android.

Fill up semua details yang diperlukan.

Lepas sign up , click kat search this area , jika area anda ada mission it will should up over here dengan berapa yang anda boleh jana dan jugak apakah benda yang anda perlu buat untuk dapatkan duit itu.

Sebagai contoh RM8 ini .scroll ke bawah anda dapat baca instruction apa benda yang anda perlu buat dalam bahasa.

Explore applikasi ini , dan komen macam mana apps ini selepas anda try .

Top 2 apps ini adalah Bullmart.

Kebelakangan ini Bullmart memang hot giler . Anda boleh guna handphone ataupun laptop untuk mula jana duit dengan website ini.

BUllmart ini adalah lebih kurang sama dengan Shopee , ia adalah marketplace dimana kitab oleh beli dan jual products.

Cara buat duit dengan website ini adalah sangat senang , anda Cuma perlu share products di Bullmart ini , dan apabila ada orang beli , anda akan dapat commission.

Dalam bullmart ini terdapat banyak products yang kitab oleh pilih untuk share.

As you can see saya dah Berjaya jana Rm473 , dan untuk keluarkan duit ini memang senang sahaja.klik masuk dan klik withdrawal , letak bank apa yang kita nak dapatkan duit ini.

Link untuk register bullmart ini ada kat bawah komen box video ini.

Untuk semak berapa commission yang anda boleh dapat dengan mana -mana product ini , anda boleh semak kat website Bullmart ini.

Contohnya programme affiliate ini , dengan setiap link yang anda share , apabila ada orang beli , anda dapat jana RM 58 , tanpa anda keluar apa-apa modal . Anda Cuma perlu register dan share product link ini . Dengan setiap sales yang masuk anda akan dapat jana duit ini.

Anda jugak boleh share product link ini dengan website , just klik kat share now and start sharing.

TOP 1 Big pay.

As you can see , saya dah withdraw 400 dan jugak 200 di bigpay . Sebelum ni , big pay bayar 20 kepada kita dan jugak 20 kepada orang yang you refer .

Tetapi sekarang adalah kita dapat 10 dan anda dapat 10.

Anda Cuma perlu kuat share sahaja. Anda boleh suruh member member family anda , kawan kawan anda untuk join .

Jom tengok bagaimana anda boleh jana duit ini .

 

Ini adalah 3 applikasi yang anda boleh guna untuk mula buat duit dengan handphone . Cuba mana-mana cara ini dan komen bawah apakah result anda.

See you guys my name is Weng Honn.

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *