CARA BUAT DUIT USD167/SALES TANPA MODAL STEP BY STEP l CARA BUAT DUIT USD ONLINE TANPA MODAL
Affiliate Marketing bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT DUIT USD167/SALES TANPA MODAL STEP BY STEP

Reading Time: 3 minutes

CARA BUAT DUIT USD167/SALES TANPA MODAL STEP BY STEP

Hi what sup guys Weng sini , nak jana 167 usd dengan copy and paste? Jom tengok video ini.

Dalam video ini saya akan tunjuk step by step bagaimana anda boleh mula jana duit USD ini tanpa modal .

Terdapat 3 langkah yang anda perlu buat . Jangan risau saya akan tunjuk step by step .

Flow untuk buat duit adalah seperti ini ,

choose a products to promote from clickbank , You build a site for free using google site  to put products information , post on website like quorra , dan apabila ada orang beli anda akan dapat commission.

Anda tidak perlu keluar apa-apa duit untuk cara buat duit ini .

Jom kita mula.

Pertama , pergi ke clickbank , clickbank ini merupakan affiliate marketing platform yang sangat sangat popular di market .

Di sini terdapat banyak product yang anda boleh promote untuk jana USD .

Dalam video ini , saya nak guna product BIofit ini sebagai contoh.Biofit ini adalah product kuruskan badan.

So average conversion adalah 167.60 usd , iaitu setiap sales anda akan dapat lebih kurang 700.48 . Dalam video ini saya jugak kongsi bagaimana anda promote product ini.

First step dah done .

Second step bina website. Jangan risau guys , cara bina website yang saya kongsi dalam video ini , memang siapa siapa pun boleh belajar dan ia adalah percuma.

Pergi ke google site .

Google site ini adalah service yang offer oleh google dimana kitab oleh guna untuk bina website kita sendiri.

Choose any template over here.

Once you dah pilih template apa yang anda nak , kat sebelah kanan sini terdapat banyak feature yang anda boleh pilih untuk design website anda.

Untuk dapatkan lebih banyak informasi tentang biofit ini , kita boleh dapatkan ia kat clickbank , affiliate page ini, dan pergi ke banner.

Ini semua adalah informasi yang dibagi oleh biofit yang kita boleh letak dalam website kita.

So saya akan mula design website ini .kita boleh dapatkan photo yang percuma di website pexels ini.

When you are done, next , kita perlu article yang berkaitan dengan weight loss kan>

Pergi ke https://plrplr.com/ kita boleh copy and paste article disini dan post ke website kita.

Search for article that is related to diet .

Pilih mana mana article yang anda nak.

Kita tidak boleh buta-buta copy dan post article ini ke webstie kita , nanti kena ban.

So pergi ke article spinner ini , dan spin article ini.

Article spinner ini akan restructure the pharse dan grammar article ini.

Before you post make sure anda check grammar article ini terlebih dahulu.

Ok when u done paste ke website anda.

Next make sure anda jugak letak affiliate product link kat website anda.

Ok , pergi ke clickbank , click kat promote , generate hoplink.

Clik sini untuk copy link affiliate anda .

Check out this product . Double click on it .click kat button ini dan paste link anda kat sini .

Then when people klik on it , mereka akan dibawa ke website biofit ini, dan apabila dia beli product biofit ini , anda akan dapat commission sebanyak 700 ringgit.

Last step bagaimana kita nak promote product ini ?

Kita boleh promote product weight loss ini di forum seperti quorra.

I am not saying that anda boleh jana berpuluh ribu just by posting on quorra , tetapi jika anda buat consistent enough , you will be able to some very good results.

Saya jugak post kat quorra very often. As you can see ini jumlah post yang saya dah buat adalah 249 Answers dan dah tiga ratus sembialn puluh Sembilan ribu views dah.

Ok , so kat quorra , type in weight loss

Semua ini adalah soalan yang tentang weight loss.

Apa yang anda boleh buat sekarang adalah , jawab soalan ini dan letak website link anda .

For example , What is the most effective weight loss method or program?

Anda boleh jawab soalan ini dan letak website link anda kat sini.

Posting 1 or 2 post a month memang anda tidak akan dapat Nampak result .

Saya suggest minimum 3-4 post a week for the next 6-9 months untuk anda Nampak good result.

Ok , I hope that this video able to help you .My name is Weng Honn thanks for watching.,

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *