5 BEST Apps To Make Money From Your Phone (2022) Malaysia (BM)
bebossathome blog Make Money 💰

5 BEST Apps To Make Money From Your Phone (2022) Malaysia (BM)

Reading Time: 3 minutes

5 BEST Apps To Make Money From Your Phone (2022) Malaysia (BM)

📚Business Planner For Entrepreneurs:
👉https://thedenaroplanner.com/
👇💵TOP FREE MONEY MAKING RESOURCES 👇
linktr.ee/coachwenghonn
💲💲SUBSCRIBE TIKTOK BUAT DUIT💲💲
👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/
SUPPORT My WORKS:
👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
#wenghonn

TOP5 MOBROG Survey App
MOBROG applikasi yang kita boleh guna untuk jana duit dengan buat survey.
Bagi anda yang nak dapakan duit poket tambahan, sudah tentu website ini boleh membantu anda menjana pendapatan percuma. Memang kerja ini simple untuk buat a few dollars , tetapi ia bukan satu business yang kita nak buat in long term .Saya sentiasa percaya , benda yang senang tidak akan dapat duit banyak. apa kata anda ? komen bawah .

TOP 4 Gigagigs
Gigagigs ini merupakan apps yang memberi peluang kepada penggunanya menjana pendapatan melalui tugas-tugas seperti semak produk
di pasaraya, uji produk, kaji selidik pengguna dan banyak lagi . lepas sign up anda boleh select kat mana anda nak dapat Job .
However , I realized that tak banyak job kat dalam apps ini . Untuk main main ok la , nak jana duit my opinion tough sikit. Tak pa jom tengok next app .

TOP 3 Bullmart
Bullmart ini adalah applikasi affiliate marketing yang sedang hot di Malaysia . ia adalah 100% percuma . dan setakat ini saya dah Berjaya jana 400 lebih dan duit ini akan dibayar ke bank account kita.
Business ini memang legit , anda boleh check out their facebook page Bullmart , ig ,dan jugak website. saya jugak ada bantu buat live untuk mereka .
Untuk mula buat duit adalah sangat simple , anda boleh share proucts kat applikasi ini , tetapi dalam applikasi ini kita tidak dapat Nampak commission yang dibagi .
So kita perlu pergi ke website Bullmart untuk tengok commission.

Ia jugak adalah sangat senang untuk share product link kat website.
For example product ini, setiap sales yang masuk saya dapat jana Rm39 .all we need to do is click on share now dan just paste link ini ke social media , apabila ada orang beli , anda akan dapat commision 39 . Best kan , dan paling best anda boleh mula jana duitdengan business ini , tanpa modal ,dan just share sahaja.
Applikasi ini memang business yang legit yang berpotensi untuk dapat duit beribu ,jika kita rajin share , dan share with strategy and planning.
Sebelum to the next applikasi yang buat duit , saya nak buat iklan sikit .

My new business planner is going to up very soon , bagi mereka yang struggle tidak tahu macam mana nak drive traffic ke business , tidak tahu macam mana nak jana lagi banyak income untuk business mereka , ah , anda boleh dapatkan business planner ini dimana anda dapat belajar cara drive traffic , goal setting funnel build dan banyak lagi . Free training jugak akan dibagi .
Prelaunch buku ini adalah pada 30 March , you can register now kat link bawah video ini.

TOP 2 GO GETTERS
GoGet merupakan satu aplikasi yang memudahkan syarikat-syarikat SME untuk mencari pekerja sambilan seperti delivery, kerja-kerja admin, edar flyer, promoter dan lain lain. Orang yang mencari pendapatan tambahan, dikenali “GoGetter”. Dengan applikasi ini anda akan dapat job yang dioffer dalam applikasi ini.
However , feedback yang saya dapat tentang applikasi ini adlaah , kebanyakn kerja adalah kat KL .
Ini adalah Website go getters you can check it out ,dan baru baru ini , Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama GoGet Malaysia (GoGet), platform kerja atas permintaan, untuk melindungi kewangan dan menyediakan komuniti pekerja gig, yang dirujuk sebagai ‘GoGetters’, untuk alam persaraan.
GoGetters kini boleh mencarum di KWSP

TOP 1 Driving apps
Di Malaysia sekarang bukan setakat ada Grab jer , ada banyak lagi Grab alternative .
Dalam video ini saya nak kongsi 2 applikasi app yang anda boleh guna untuk jana duit dengan commission yang lagi rendah berbanding Grab.
Yang pertama airasia ride . airasia only receives a 15% commission fee compare to grab
maximum of 20% commission.
Yang kedua indrive .Indriver never charge over 9% which is so much lower then in grab.
However , walaupun charges ke driver adalah lebih rendah compare to grab , tetapi fees yang dibayar oleh passenger jugak lebih rendah compare to grab .

Hopefully video ini dapat bantu anda untuk jana income pada tahun 2022
#wenghonn
#makemoneyapps

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *